Karitsanlihan myynti

Peruspaloiteltu puolikas karitsa 17e/kg

Sisältää kokonaisen viulun, kokonaisen lavan, parifilekyljykset, niska-etuselkäkiekot, sekä kylkiribsit. Puolikkaan paino noin 6-10 kg.

Grillipaloiteltu puolikas karitsa 18e/kg

Sisältää viipaloidun viulun, viipaloidun lavan, parifilekyljykset , niska-etuselkäkiekot, sekä kylkiribsit. Puolikkaan paino noin 6-10 kg.

Yksittäisiä osia ostettaessa hinnat seuraavat

Viulu 21.5e/kg

Lapa 21.5e/kg

Paisti 26e/kg

Parifilekyljykset 25.5e/kg

Niska-etuselkäkiekot 23.5e/kg

Kylkiribsit 13.5e/kg

Jauheliha 18e/kg

Sisäelimet, Sydän, Maksa ja Mumuaiset 15e/kg

Maksu mobile pay ja käteinen tai tilisiirto.

Teurastaminen ja lihojen nouto

Karitsat teurastetaan Orimattilassa Vainion teurastamolla. Lihat leikataan Päijät-Hämeen lihatukussa ja ne voi noutaa sovitusti tilamme myyntipisteen kylmiöstä.